Voel je zelfverzekerd in je eigen huid met onze intieme geavanceerde co2 laserbehandeling; een veilige en effectieve manier om de intieme gebieden te verlichten en te verjongen.

De FEMILIGHT wordt uitgevoerd met CO2 laser. Ook bekend als verjonging van de intieme zone. Het is een cosmetische ingreep waarbij lasertechnologie wordt gebruikt om de kleur en structuur van de huid in de intieme zone lichter te maken en te verbeteren.

FEMILIGHT is speciaal geschikt voor de oksels, schaamlippen, liezen en bilnaad gebied. Bleken van de intieme zone door middel van CO2 Laser is zeer populair in het buitenland.

De vraag naar cosmetische ingrepen voor de intieme zone neemt steeds meer toe. Het ondergaan van een behandeling in dit gebied om cosmetische redenen wordt in verschillende landen inmiddels als normaal ervaren. In Nederland is dit nog minder geaccepteerd ondanks het feit dat er wel behoefte aan is.

FEMILIGHT is geschikt voor alle huidtypes en gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig met een interval van 4 a 6 weken. Na 3 behandelingen adviseren wij wel om de huid paar maanden te laten rusten en indien gewenst daarna pas een vervolg behandeling in te boeken. Voor blijvend resultaat adviseren wij om jaarlijks een onderhuids behandeling te ondergaan.

Wij adviseren om altijd vooraf een voorbereiding behandeling te boeken. Dit is een speciale consult waar wij goed de huid beoordelen en een speciale creme tegen hyperpigmentatie geven. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd en geadviseerd wordt. Voorbehandeling voor de femilight is dan ook heel belangrijk.

FEMILIGHT kan worden gebruikt om de algehele huidskleur, elasticiteit en textuur te verbeteren en oppervlakkige pigmentatie van de intieme gebieden te verminderen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor vrouwen bij wie de huid van de grote schaamlippen en liesstreek door veroudering, gewichtsverlies of na bevallingen stevigheid en elasticiteit verloren zijn. Of voor vrouwen die de pigmentatie van de huid in de schaamstreek, oksels en rond de anus willen verminderen.

Wij werken met een speciale  zeer krachtige co2 laser machine die speciaal gericht is op het comfortniveau van de patiënt. Sommige dames kunnen wat ongemak of pijn ervaren tijdens de procedure, terwijl anderen weinig of geen pijn ervaren. Wij gebruiken altijd een speciale verdovende crème om het ongemak te verminderen. Sommige patiënten kunnen na de procedure zwelling en roodheid ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen.

De co2 laser biedt doormiddel met meerdere scanpatronen wat leidt tot een aanzienlijk verbeterde algehele huidteint, elasticiteit en textuur en vermindering van oppervlakkige pigmentatie. De laser wordt vervolgens stukje voor stukje over de huid geschoven, waarbij er een prikkelende warme sensatie aan de huid wordt gevoeld en een licht branderig gevoel kan ontstaan.

Na de behandeling:

 • De eerstvolgende dagen na de laserbehandeling kan de huid rood, warm en gevoelig zijn. Ook kan er zwelling ontstaan. De huid kan aanvoelen alsof deze verbrand is. Er ontstaan kleine korstjes die er na enkele dagen af vallen en plaats maken voor de nieuwe huid.
 • Na ongeveer twee weken verdwijnen de huidkorstjes en velletjes en wordt het resultaat zichtbaar.
 • Het is belangrijk de huid na de behandeling dagelijks met hydraterende crème in te smeren.
 • Geen sieraden en piercings dragen.
 • Geen bodylotion of andere cosmetische producten gebruiken in de schaamstreek.
 • Geen strak zittende kleding
 • Bij voorkeur glad en zacht ondergoed van katoen zonder kant

Contra-indicatie:

 1. Tijdens een zwangerschap
 2. Binnen 3 maanden na een bevalling
 3. Als u medicijnen gebruikt die kunnen leiden tot zonneallergie (zoals bepaalde antibiotica)
 4. Als u op het moment van de behandeling een vaginale infectie hebt
 5. Als u op het moment van de behandeling een herpes infectie in de schaamstreek hebt.
 6. Als u chronisch corticosteroïden gebruikt.
 7. Als u een collageenziekte hebt.
 8. Als u ongesteld bent.
 9. De behandeling gaat niet in combinatie met ander laser behandelingen. Femilight kan je 2 maanden na je laatste laser behandeling boeken.

Wij hebben een speciaal pakket om de huid rondom de intieme zone te verlichten en verbeteren.

FEMILIGHT PORNSTAR PAKKET 3 x

van €1350 voor €1250

– Bikinilijn
– Schaamlippen
– Bilnaad