De massagetechniek die geliefd is bij beroemdheden. De Braziliaanse lymfedrainage is een vorm van massage die zich richt op het stimuleren van de natuurlijke afvoer van de lymfeklieren om afvalstoffen en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Het wordt specifiek aanbevolen om de overtollige lichaamsvloeistoffen te verwijderen die zich in de diepere jaren van de huid en spieren hebben opgehoopt. Het omvat een zachte stimulatie van de diepere weefsels om de functies van de lymfe en bloedvaten in het gebied te stimuleren om de ongewenste gifstoffen, en vloeistoffen af te voeren. Dit kan de natuurlijke gezondheid van de huid herstellen en ervoor zorgen dat deze er levendiger, steviger en jonger uitziet. Deze massage is ook zeer geschikt na een lange vlucht.

Deze behandeling is ook zeer geschikt ná een ingreep zoals liposuctie, liposculptuur, buikwandcorrectie of bbl. Door lymfedrainage wordt het lymfesysteem geactiveerd en wordt overtollig vocht makkelijker afgevoerd. Hierdoor verdwijnen verhardingen in de huid en is de huid minder hobbelig. Een lymfedrainage massage is heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat van uw lichaam. Mocht u deze behandeling willen boeken na een cosmetische ingreep laat ons dat tijdens de consult weten zodat wij de intensiteit en kracht kunnen aanpassen naar uw persoonlijke wensen en behoeftes.

Wat is het verschil tussen een traditionele lymfedrainage en een Braziliaanse lymfedrainage massage?

Het verschil zit in het resultaat en massage techniek. Naast zachte stimulaties van de diepere weefsels om de functies van de lymfe en bloedvaten in het gebied te stimuleren om de ongewenste gifstoffen, en vloeistoffen af te voeren. Gebruiken wij ook speciale sculpting technieken om het lichaam meer te contouren. De resultaten zijn opmerkelijk en direct. Direct na de eerste sessie merkt u een zichtbare verbetering van uw huid en lichaamscontour. Dit is dan ook de reden waarom deze massage zo geliefd is bij beroemdheden.

Wij werken met speciale hoogwaardige producten uit Brazilië op basis van caffeine, speciaal ontwikkeld om verslapping van het lichaam te bestrijden en de stevigheid van de huid te herstellen. Zo kunnen wij een sculpting effect creëren.

Voordelen van de HOLLYWOOD LYMPHATIC MASSAGE:

 • Verbeterd de bloedcirculatie
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Verhoogt het metabolisme
 • Verbeterd de elasticiteit van de huid
 • Verbeterd de spijsvertering en het gewichtsverlies
 • Helpt bij hormonale disbalans
 • Helpt bij constipatie
 • Helpt bij een opgeblazen gevoel, wallen en het vasthouden van vocht.
 • Geschikt na een ingreep zoals liposuctie, buikwandcorrectie.

Voor het beste resultaat kan de HOLLYWOOD LYMPHATIC MASSAGE worden toegepast in kuurverband met een tussenpoos van drie dagen tussen elke behandeling.

Wij bieden 2 opties:

 • Full body of specifieke zone.
 • Kuur van 5 of 10 behandelingen.

Boek een speciale klei booster bij je massage voor een optimaal detox effect. Zie booster