Een boost voor de intieme zone!

Maintain youthful looks with dermal fillers

Heb jij last van verslapping, volumeverlies en droogheid in de schaamstreek? Dan maakt de labial puff behandeling een groot verschil.

De vraag naar cosmetische ingrepen in de schaamstreek neemt steeds meer toe. Het ondergaan van een behandeling in dit gebied om cosmetische redenen wordt in verschillende landen inmiddels als normaal ervaren. In Nederland is dit nog minder geaccepteerd ondanks het feit dat er wel behoefte aan is.

De labial puff is een niet-chirurgische behandeling en duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Deze behandeling wordt speciaal uitgevoerd door een cosmetische arts.

De effecten van een bevalling, menopauze, gewichtsverlies en het natuurlijke verouderingsproces leiden tot verschillende significante veranderingen in het lichaam van een vrouw. Met name de vrouwelijke intieme zone kunnen ingrijpende veranderingen ondergaan die kunnen leiden tot verlies aan zelfvertrouwen. Vrouwen maken zich vaak zorgen over het uiterlijk van de schaamlippen, de buitenste lippen van de vulva. De schaamlippen verliezen vaak hun inherente huidelasticiteit met verlies van soepelheid, wat na verloop van tijd leidt tot een losse huid en deze veranderingen kunnen worden versterkt door dalende niveaus van oestrogeen als onderdeel van het verouderingsproces.

Labial puff bij COOCH CLINIC biedt voordelen voor veel vrouwen die graag het esthetische uiterlijk en de functie van hun schaamlippen willen verbeteren met een verbeterde volheid en een betere vorm. Je zult merken dat je vaginale gebied opnieuw mooi vol, strak oogt en een egalere, zachtere huidstructuur vertoont.

Het effect houdt gemiddeld 10 tot 12 maanden aan, maar als je het een keer herhaald heb je er wel tot 2 jaar plezier van.

De behandeling kan veilig en effectief het volume en de vorm van de schaamlippen herstellen met een jongere en ronder uiterlijk.

Wij werken met Desirial dermal fillers voor de intieme zone.

DESIRIAL, van Laboratoires Vivacy uit Parijs (de makers van STYLAGE) is ’s werelds eerste behandeling voor vrouwen die lijden aan vaginale droogheid en andere symptomen die verband houden met vulvo-vaginaal volume verlies. De DESIRIAL fillers zijn aangetoond dat ze een uitstekende staat van dienst hebben op het gebied van veiligheid en effectiviteit voor de schaamlippen.

DESIRIAL biedt twee mogelijkheden:

 • Hydratatie: DESIRIAL 2×1 ml : Verbetert de hydratatie, de elasticiteit, en de gevoeligheid van het vulvo-vaginale gebied. Het slijmvlies van de vaginawand wordt minder droog en soepeler.
 • Volume Herstellen: DESIRIAL 2x 2ml is een dikkere gel en wordt ingezet als filler en bedoelt voor rejuvenatie van de labia majora, de grote schaamlippen. Meestal heb je per kant minimaal 2ml nodig.

Labial Puff is niet geschikt voor:

 • Vrouwen die zwanger zijn.
 • Vrouwen die jonger zijn dan 18 jaar.

Nazorg Labial Puff:

 • Gedurende 5 dagen:
  • Geen seks.
  • Geen bad of sauna.
  • Niet fietsen.
  • Niet Paardrijden

Prijzen:

DESIRIAL HYDRATIE 2x 1ml: €730

DESIRIAL PLUS  OPVULLEN 2x 2ml: €1.400

DESIRIAL PLUS OPVULLEN 2x 3ml: €2.000