Cooch Clinic

Nationale als internationale ervaring

Cooch Clinic is opgericht door Jesica en Wahida. Met zowel nationale als internationale ervaring in de beauty branche weten zij als geen ander waar een kliniek aan moet voldoen om je een écht me-time moment te kunnen bieden. Een plek waar je jezelf kan zijn, waar je je besef van tijd even compleet vergeet en waar je als herboren vandaan komt: dát is Cooch Clinic. Als drukke moeders weten Jesica en Wahida hoe belangrijk tijd voor jezelf is. Bij Cooch Clinic word je gegarandeerd in de watten gelegd en sta jij gedurende je hele bezoek centraal. Jesica en Wahida zijn beide opgeleid tot womb healing- en body sculpting-specialisten. Daarnaast voeren zij V-steaming, facials voor de intieme zone, cavitatie/radiofrequentie behandelingen, maderotherapie en manuele lymfedrainage uit.

Jesica

Mijn naam is Jesica. Na mijn opleiding psychologie en een carrière als Executive Assistant in Nederland en het buitenland begon het te kriebelen: een eigen kliniek was mijn ultimate goal. Omdat ik zowel privé als voor mijn werk veel gereisd heb en over de hele wereld behandelingen heb ondergaan, kwam ik er samen met Wahida achter dat de extra service die in het buitenland zo gewoon is, in Nederland schaars is. Al tijdens mijn vorige baan volgde ik opleidingen en cursussen op het gebied van onder andere womb healing en body sculpting, omdat ik zeker wist dat ik op korte termijn een eigen kliniek zou openen. Dat ik die opleidingen nu in praktijk kan brengen, is een droom die uitkomt.

Wahida

Ik ben Wahida. Toen ik mijn propedeuse Internationaal Fashion Management op zak had, maakte ik de overstap naar de beauty branche. Vijf jaar lang heb ik in verschillende high-end spa’s gewerkt, zowel in Nederland als het buitenland. Door mijn ervaringen en opleidingen weet ik waar een goede spa aan moet voldoen en waar klanten blij van worden. Met Cooch Clinic hoop ik vrouwen een waardevol moment van me time te kunnen bieden. Bij ons ben je verzekerd van de allerbeste service, persoonlijke aandacht en de meest kwalitatieve treatments.

Onze werkwijze

bij Cooch Clinic

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Elke behandeling wordt voorafgegaan aan een op-maat behandelplan. Tijdens een persoonlijke intake kijken we naar jouw wensen en behoeften: wat verwacht je van de behandeling en waar wil je dat we op letten? Pas nadat alles duidelijk is en jij akkoord bent, gaan we van start met de behandeling. We willen dat je je 100% op je gemak voelt; alleen dan kan je ontspannen. Tijdens de behandeling zullen we daarom regelmatig vragen hoe het met je gaat en of de behandeling goed voelt.

Om jouw spa-moment compleet te maken, ben je na de treatment welkom in onze sfeervolle rustruimte Garden of Eden. Onder het genot van een kop thee of een ander drankje is het heerlijk nagenieten en sluit je je moment van me-time rustig, relaxed en volledig privé af.

Cooch Clinic onderscheidt zich van andere klinieken door het unieke behandelaanbod, onze persoonlijke service, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en exclusieve producten en altijd up-to-date kennis. Wij volgen regelmatig cursussen om onze expertise op peil te houden en gaan altijd mee met de laatste trends, zodat we zeker weten dat we jou de allerbeste en nieuwste behandelmethodes kunnen laten ervaren.

Afspraak maken