Cooch Clinic

Nationale als internationale ervaring

Cooch Clinic is opgericht door Jesica en Wahida. Met zowel nationale als internationale ervaring in de beauty branche weten zij als geen ander waar een kliniek aan moet voldoen om je een écht me-time moment te kunnen bieden. Een plek waar je jezelf kan zijn, waar je je besef van tijd even compleet vergeet en waar je als herboren vandaan komt: dát is Cooch Clinic. Als drukke moeders weten Jesica en Wahida hoe belangrijk tijd voor jezelf is. Bij Cooch Clinic word je gegarandeerd in de watten gelegd en sta jij gedurende je hele bezoek centraal. Jesica en Wahida zijn beide opgeleid tot womb healing- en body sculpting-specialisten. Daarnaast voeren zij V-steaming, facials voor de intieme zone, cavitatie/radiofrequentie behandelingen, maderotherapie en manuele lymfedrainage uit.

Onze werkwijze

bij Cooch Clinic

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Elke behandeling wordt voorafgegaan aan een op-maat behandelplan. Tijdens een persoonlijke intake kijken we naar jouw wensen en behoeften: wat verwacht je van de behandeling en waar wil je dat we op letten? Pas nadat alles duidelijk is en jij akkoord bent, gaan we van start met de behandeling. We willen dat je je 100% op je gemak voelt; alleen dan kan je ontspannen. Tijdens de behandeling zullen we daarom regelmatig vragen hoe het met je gaat en of de behandeling goed voelt.

Om jouw spa-moment compleet te maken, ben je na de treatment welkom in onze sfeervolle rustruimte Garden of Eden. Onder het genot van een kop thee of een ander drankje is het heerlijk nagenieten en sluit je je moment van me-time rustig, relaxed en volledig privé af.

Cooch Clinic onderscheidt zich van andere klinieken door het unieke behandelaanbod, onze persoonlijke service, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en exclusieve producten en altijd up-to-date kennis. Wij volgen regelmatig cursussen om onze expertise op peil te houden en gaan altijd mee met de laatste trends, zodat we zeker weten dat we jou de allerbeste en nieuwste behandelmethodes kunnen laten ervaren.

Afspraak maken