Informatie op de website coochclinic.nl is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies.

We diagnosticeren, behandelen of voorkomen geen problemen waarmee u te maken kunt krijgen, zoals ziekten of gezondheidsproblemen.

Als u denkt dat u een medische aandoening heeft, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw zorgverlener.

Cooch Clinic is niet verantwoordelijk voor eventuele nadelige effecten of gevolgen die kunnen voortvloeien uit het toepassen of gebruiken van informatie van deze site.

V-Steam is een holistische behandeling, bij twijfel adviseren wij u een arts te raadplegen.

Door een v-steam thuis – of in de kliniek te ondergaan; u bevestigt dat u in een goede lichamelijke gezondheidstoestand verkeert en dat u niet lijdt aan een aandoening die uw deelname aan het product en/of de diensten zou kunnen verhinderen of beperken, of ervoor kan zorgen dat u een negatieve reactie krijgt op het product en/of de diensten.

Door een dienst te ondergaan of een product te kopen, bevestigt u dat u de contra-indicaties heeft gelezen en/of correcte en volledige informatie heeft verstrekt.

U begrijpt dat de resultaten van persoon tot persoon kunnen verschillen en dat u negatief kunt reageren op het product of de diensten. Voor V-Steaming bijwerkingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot: huiduitslag, verhoogde vaginale afscheiding, krampen, spotting, diarree en hoofdpijn. U stemt ermee in dat alle risico’s op letsel die u oploopt als onderdeel van de producten en/of diensten op eigen risico zijn.

U gaat ermee akkoord dat wij niet verantwoordelijk zijn voor brandwonden, letsel, schade of claims als gevolg van onjuist gebruik van apparatuur.
U stemt ermee in dat u de Yoni-stoel en Kruiden overeenkomstig zult gebruiken zoals uitgelegd in de instructies.

We vertrouwen erop dat u door het lezen van de informatie op deze website begrijpt dat uw gezondheidsbeslissingen uw eigen verantwoordelijkheid zijn.

OVER ONZE V-STEAM BLENDS:

Onze melanges zijn:

 1. The Sassy
 2. The Calming
 3. The Garden
 4. The Healing

Onze melanges zijn gemaakt van 100% natuurlijke en biologische kruiden. Als je allergisch bent voor een bepaald kruid, raden wij je aan om de verpakking van de v-steam ingrediënten door te lezen en als je een v-steam hebt in onze kliniek om ons je allergieën te laten weten tijdens het consult.

VAGINALE STOOM CONTRA-INDICATIES

 • Tijdens menstruatie
 • Als u zwanger bent of denkt zwanger te zijn
 • Als u probeert zwanger te worden; stoom dan niet na uw vruchtbare dag (u bent mogelijk zwanger). De beste tijd om te stomen terwijl je probeert zwanger te worden, is direct nadat je menstruatie voorbij is tot aan je vruchtbare week.
 • Als u wonden, zweren of blaren heeft
 • Als u een actieve infectie heeft met branderig gevoel/jeuk
 • Als u een nierziekte heeft
 • Als u kanker heeft
 • Als je piercings en/of een yoni ei hebt (verwijder deze eerst)

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR VAGINALE STOOM

 • Te heet stomen kan huidverbranding veroorzaken. Controleer altijd eerst de temperatuur met je handen.
 • We raden aan om 15-30 min. te stomen.
 • V-steam met spiraaltje is op eigen risico. Als u besluit dit te doen, raden we aan om niet langer dan 10 minuten te stomen.