Body sculpting zonder chirurgische ingreep: dat is maderotherapie. Bij deze Colombiaanse bindweefselmassage maken we gebruik van een holistische massagetechniek waarbij krachtig en effectief wordt gewerkt aan het accentueren van de lichaamscontouren en het verminderen van cellulite. Wij werken met 100% natuurlijke, biologische massageolie die ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Bij deze relatief nieuwe massagetechniek maken we gebruik van houten massage tools. Met deze tools stimuleren we het lymfatische drainagesysteem van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat giftige stoffen worden afgebroken, het metabolisme wordt versneld en de lichaamscontouren verbeteren. Door druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen, helpt maderotherapie om de lichaamscontouren te accentueren. Maderotherapie is erg geschikt na liposuctie. (Let wel op dat je geen open wonden hebt en ook niet meer zo gevoelig bent)

Maderotherapie verwijdert oppervlakkige en dieperliggende cellulite, ondersteunt gewichtsverlies en geeft je lichaam vorm.

Daarnaast heeft deze maderotherapie een ontspannende werking op lichaam en geest, vermindert het stress en stimuleert maderotherapie de organen en de bloedcirculatie. De body sculpting massage kan als pijnlijk worden ervaren. Wordt het te erg? Geeft dit dan gerust aan bij de behandeld specialist; dan houden we er rekening mee.

Kuur

Voor het beste resultaat kan maderotherapie worden toegepast in kuurverband. Vanaf 5 behandelingen zie je meestal resultaat, maar voor het beste resultaat adviseren wij minimaal 12 behandelingen met een tussenpoos van drie dagen tussen elke behandeling.

Maderotherapie kan worden uitgevoerd op:

  • Armen
  • Buik
  • Heupen
  • Benen
  • Billen

Contra-indicties:

  • Zwanger
  • Virale infecties
  • Besmettelijke huidziektes
  • Trombose
  • Oncologische ziekten (kanker, tumor)

Tip: kom niet met een volle maag naar de behandeling, maar zorg er wel voor dat je zo’n twee uur voor de behandeling een lichte maaltijd hebt gegeten. Na afloop dien je minimaal twee liter water te drinken. Dit zorgt voor een optimale vochtafdrijving en de beste resultaten.

Boek een booster bij je maderotherapie treatment

Wil je een optimaal resultaat behalen met maderotherapie? Vul de behandeling aan met een van onze boosters: cavitatie of radiofrequentie of combineer de boosters samen. Bij de cavitatie-booster met radiofrequentie wordt het lichaam behandeld met geluidsgolven, door middel van een cavitatie-apparaat. Hierna volgt de radiofrequentie, waarbij we met elektrische en magnetische golven kort het vetweefsel plaatselijk opwarmen. Dit zal de bloedsomloop versnellen en laat het vetweefsel inkrimpen. Lees hier meer over de boosters.